Viktig informasjon - all aktivitet stoppes umiddelbart

Postet av Nordhordland padleklubb den 12. Mar 2020

Informasjon til utøvere og idrettslag vedrørende koronaviruset    

Norges idrettsforbund (NIF) har opprettet en samleside for informasjon rundt koronaviruset. På denne linken finner du informasjon og nyttige lenker for deg og ditt idrettslag. Siden oppdateres. 

NIF har god dialog med norske helsemyndigheter og vurderer koronavirus-situasjonen både i Norge og i resten av verden fortløpende. NIF oppfordrer våre organisasjonsledd om å følge de rådene og retningslinjene som oppdateres jevnlig fra Folkehelseinstituttets hjemmesider og Utenriksdepartementet generelle reiseråd til utlandet.

I Nordhordland padleklubb følger vi oppfordringen og lar dette gjelde aktiviteter som idrettslaget arrangerer.
Når det foreligger nye retningslinjer og tiltak for idretten, vil vi oppdatere om dette.


Alver kommune har også lagt ut litt informasjon om hvorlede du som innbygger i kommunen skal forholde deg til daglig aktivitet for å forebygge og avgrense koronasmitte.


0 Kommentar

NB: ( ÅRSMØTE UTSATT) Saksdokumenter til årsmøte

Postet av Nordhordland padleklubb den 9. Mar 2020


ÅRSMØTE UTSATT

Planlagt årsmøte er utsatt på ubestemt tid i tråd med idrettsforbundet som har satt ny frist for gjennomføring av årsmøte til 15. juni. Les mer om dette her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/frist-for-avholdelse-av-arsmoter-i-idrettslag-utsettes-til-15.-juni/

Øvrige padleaktiviteter er avlyst inntil videre. Til medlemmene i Nordhordland padleklubb.

Vedlagt ligger saksdokumentene til årsmøtet 2020.

Før årsmøtet starter vil Bente Solberg, visepresident i Norges padleforbund informere om etablering av 300 km ro- og padleled i Oslofjorden og etablering av 3000 km lokale padleruter. Innlegget vil vare til ca.19:30, deretter vil årsmøte starte. 

For å ha stemmerett på årsmøte må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst en måned og betalt kontingenten. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mm. se vedlagt Lovnorm for Nordhordland padleklubb.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
Mats Korneliussen
Leder for Nordhordland padleklubb

Årsmøtepapirer - Nordhordland padleklubb - 2020.pdf

Lovnorm for Nordhordland padleklubb 27.02.2020.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline