Ny løsning for medlemsadministrasjon

Postet av Nordhordland padleklubb den 13. Okt 2014

Nordhordland padleklubb (NHP) tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon f.o.m 13.10.2014. Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min Idrett – www.minidrett.no. Dere finner også påloggingsboks til Min idrett på vår hjemmeside – www.nhpadling.idrettenonline.no. Gjennom min idrett kan du som medlem etter hvert administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmelding og utmelding), se informasjon som er registrert om deg, samt kunne oppdatere registrert informasjon.Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadressen lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Hvis din e-postadresse er registret vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Har du ikke tilgang til e-posten og du ønsker å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no.

Oppfordrer alle våre medlemmer til å kontrollere dataen som ligger inne slik at vi får et fullstendig og riktig register.

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter!

Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/min_idrettTekniske spørsmål skal rettes til idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00 – 20.00) eller e-post: support@idrettsforbundet.no.

Ta kontakt med NHP v/ Kristin Sommerschild dersom du:

  • Har fått et feilaktig betalingskrav
  • Om du mener at du allerede er utmeldt som medlem
  • Om det er andre spørsmål som er relatert til ditt forhold til oss.


Kristin Sommerschild

Tlf 90296805

ksommerschild@gmail.com

Postnhp@gmail.com

Lik oss gjerne på Facebook og ta en titt på vår hjemmeside www.nhpadling.idrettenonline.noJ


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.