Program for padlere til Bergen Lights Festival

Program for padlere til Bergen Lights Festival


Tid


Bergen internasjonale lysfestival


Hei!

Nå nærmer vi oss Bergen Lights Festival hvor vi får en fremtredende rolle lørdag 18 januar.

Programmet som gjelder for oss kajakkpadlere finner du her: Bergen Lights Kajakk info v2.pdf

Vi har fått tildelt to flytebrygger i Vågen og begge er såpass lange at det bør være mulig å sette ut 4-5 kajakker samtidig.

Den ene er Redningsselskapet (RS) sin flytebrygge utenfor Tollboden. Den andre er utenfor Skur 15. Karl Henrik Nymo (BSI) sitt forslag er at vi fordeler oss slik at Askøy, Puddefjorden, Laila J. Reigstad og Nordhordland går ut fra RS sin brygge ved Tollboden, og så går DNB (med Fana), BSI, Os og Njord ut fra flytebryggen ved Skur 15. Det er parkering begge steder.

Det er viktig å kle seg veldig godt denne ettermiddagen fordi vi ikke får padlet nok til å holde oss varme. Vi bør ha tørrdrakt med flere lag ull og eventuelt flis under, og noe varmt på både hode og hender. Og i tillegg noe vanntett på hodet, da det ikke er usannsynlig at vi får litt sprøyt fra Sjøbrand over oss. Det er fint om de som har VHF-radio tar med disse. Hver klubb har en leder som holder styr på sin gruppe med padlere og har navneliste på sine deltagere. For Nordhordland padleklubb blir det Svein D. Viken.

Det er ikke nødvendig at alle padlere er med på prøven, men samtidig viktig at vi er mange nok til at det blir litt realisme. Derfor er det fint om vi melder tilbake om hvem som evt. blir med på dette.

De som blir med på prøverunden bør møte seinest kl.15:15, slik at en er klar på sjøen kl.16:00.
Resten bør møte seinest kl.16:15 for klargjøring, kl.16:45 er det varm suppe i Skur 14, og deretter må vi være klar på sjøen foran skur 15 kl. 17:55.

Les programmet nøye og ta kontakt hvis dere lurer på noe.

Det kan hende vi blir rundt 100 kajakkpadlere i Vågen denne ettermiddagen, og bare det i seg selv er ganske spektakulært og har vel aldri skjedd før. Det kommer til å bli bred pressedekning og god PR for padlesporten.

Dersom det er noen flere som ønsker å være med, enn de 16 som allerede har meldt seg på fra Nordhordland padleklubb, så må de muligens stille med eget utstyr. Dvs. alt fra kajakkutstyr til tørrdrakt.
Påmeldingsfrist er tirsdag 14 januar: send sms til Svein på mob. 48072817. Oppgi navn og mobilnr, og når du ønsker å stille. Det er forresten en forutsetning at du greier egenredning. Arrangøren har foreløpig ikke greid å få tak i så mye lys, så ta med det dere bruker til vanlig - både på vest og kajakk. Dersom det er noen som har gode kontakter så prøv gjerne å få de til å sponse oss med lys, som da fortrinnsvis tåler vann.

Vi må ta forbehold om at vi har nok aktivitetsledere og utstyr, og at været er med oss.
Det kan være en fordel å samkjøre oss fra klubblokalet på Flatøy. For de som også ønsker å være med på prøvepadlingen så bør avreisetidspunkt være ca. kl. 14:00, og for resten av oss ca. kl. 15:00.


Håper du har lyst til å bli med 😊

Mvh
Svein D. Viken
mob. 48072817
epost: sveivi@gmail.comAdministratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.