Introkurs Hav

Introkurs Hav


Arrangør: Nordhordland padleklubb
Påmeldingsfrist: 16.04.2024 19:00

Tid


Sted

Vis kart

Nordhordland padleklubb inviterer til Introkurs i havpadling. Kurset følger Norges Padleforbund sin kursmal for Våttkort.
Kurset blir avholdt ved Nordhordland Padleklubb sitt klubbhus. Kurset varer i 3 t og gir en innføring i padlingens gleder og sikkerhet ved padling.
Kurset gir en introduksjon om kajakken, om å padle framover og noen svingeteknikker. Komme seg inn og ut av kajakken. I tillegg en innføring i egenredning og kameratredning.
For mer informasjon om kurset se link til Våttkort.no.
https://www.vaattkort.no/Event/12342/CourseDescription/12
Klubben har alt av utstyr som trengs til kurset, vi bruker tørrdrakt på denne årstiden.
Hva skal du ta med?
Ullundertøy, gjerne to lag nå når det er kaldt i vannet. Tykk genser. Noe varmt å drikke og en lett matpakke. Skiftetøy om du skulle bli våt og til etter padlingen.
Dersom du ønsker å kjøpe Våttkortet etter gjennomført kurs gjøres dette hos kursholder. Kortet koster kr. 150.
Introkurset gir en liten smakebit på havpadling. Nordhodland Padleklubb anbefaler at de som har lyst til å fortsette med padling etter introkurset, fortsetter med grunnkurset i Våttkortstigen. De som har tatt introkurs i Nordhordland Padleklubb vil i 2024 kunne få trekke fra prisen av Introkurset dersom en melder seg på grunnkurs i klubben i 2024. Vi har flere kurs i vår og setter opp nye kurs til høsten.
Ønsker du å melde seg inn i klubben er du hjertelig velkommen til Nordhordland Padleklubb😊


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.