Teknikkurs HAV - 23 og 24. sept. 2023

Teknikkurs HAV - 23 og 24. sept. 2023


Arrangør: Nordhordland padleklubb
Påmeldingsfrist: 21.09.2023 16:00

Tid


Sted

Vis kart

Oppmøte og sted: Kurset er på totalt 16 timer, og varer fra kl.10:00-18:00 begge dager. Oppmøte første dag blir i klubbhuset på Flatøy. Minst en av kursdagene blir avholdt i mer eksponert farvann.

Kurspris og betaling: kr. 1500,- for voksne (tillegg kr.600,- for ikke medlemmer uansett alder). Kr. 750,- for ungdom t.o.m. 19 år og ansatte ved Framo (kun for medlemmer i NHP). 

Påmelding: Anbefalt minimumsalder 15 år. Deltakelse forutsetter godkjent Grunnkurs HAV. Antall kursdeltagere er satt til minimum 4 og maks 6. Dersom det er for få påmeldte vil kurset bli satt opp igjen på et senere tidspunkt. Se egen knapp/link for påmelding på denne siden, hvor du blir linket til iSonen for påmelding og betaling.

Kursinnhold: Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn på teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Gruppeoversikt og skadeforebygging står i fokus under hele kurset.

Les mer om kursinnhold på Padleforbundet - Teknikkurs HAV

Utstyr: Noen av dere har eget utstyr, som dere ønsker å bruke, mens andre må kanskje låne noe. Klubben har kajakker, tørrdrakter, padlevester, spruttrekk (nylon) og årer til utlån. Dersom det er annet utstyr du må låne ta kontakt med klubben, eller venner og kjente. Vi kler oss etter vanntemperaturen på kursdagen.

Pakkeliste for kurset: Pakkeliste_Teknikkurs-HAV_2023.jpg


Medlemskap i Nordhordland padleklubb: Idrettslaget har medlemskontingent fra kr.150,- til 250,- avhengig av alder og familierelasjoner.

Arrangør: Nordhordland Padleklubb - kursholder Svein D. Viken

Kontakt: Svein, mob. 480 72 817, dersom du har spørsmål.

Dette blir et kjekt kurs. Håper vi sees :-)


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.